értőtanulás.hu
értőtanulás.hu

A Movelex Presenter ingyenes alaptechnológiája önmagában is használható hálózatba kötött gépeken.

Amennyiben az anyagokat dolgozatok íratására, a tanulók eredményének központi tárolására és követésére is szeretné használni, akkor javasoljuk a hálózatos rendszer megvásárlását. Ennek két szintje van, az alábbi lehetőségekkel az egyszerűsített hálózatos változat is rendelkezik:

  • A tanár összeállíthat egy dolgozatot, és saját gépén követheti a diákok feladatmegoldását.
  • A meglévő feladatok kiválasztása mellett véletlenszerű feladat-generálással is összeállítható feladatsor egy-egy témakörből.
  • A tanár választhat gyakorló vagy vizsga üzemmód között. Vizsga esetén kérheti a feladatok, azon belül a kérdések véletlenszerű sorrendjét (nincs puskázási lehetőség!).
  • Állítható az osztályzatok ponthatára, kezelhetők osztályok és csoportok.
  • A dolgozatok eltárolhatók, az eredmények utólag is megtekinthetők és kiértékelhetők.
  • A hálózatos program tanári gépe is egy normál (Windows-os) munkaállomás (nem kell szervernek lennie), a hálózat lehet akár szerver nélküli összekötés is. Csak az a fontos, hogy szabványos TCP/IP kapcsolattal működjön (a szerveren futhat bármi, pl. LINUX).

Az egyszerűsített hálózatos változat ára mindössze 57.600 Ft (áfával) egy gépteremre. Ennek a használatba vétele is egyszerű, ezért első lépésként ez a javasolt megoldás.

A hálózatos tanári program itt letölthető és a minta feladatsorral kipróbálható:

File letöltés indításaMOVELEX Tanár (6,5 Mb, utolsó frissítés: 2006. 12. 15, Belső hivatkozás megnyitása az aktuális ablakbanváltozások listája)


Telefonos érdeklődés: Varga Kornél, 30/9606-179

A hálózatos változat megrendelése:

  - küldje el megrendelését email-ben az info(at)ertotanulas.hu címre

  - töltse le az egyszerűsített hálózatos programot: hálózatos tanár telepítő 

A megrendelés alapján postán küldjük a számlát, E-mailben pedig a regisztrációs kulcsot, mellyel a hálózatos program teljes funkcionalitással használhatóvá válik. (Kulcsfájl nélkül a letöltött hálózatos program demó módban fut, a mellékelt mintafájlokkal próbálható ki.)

Megjegyzés: a program az OKÉV által az összes középiskolában működtetett – általunk fejlesztett – hálózatos technológiára épül, amelynek minőségét immár 5 éves országos felhasználás szavatolja (további adatok a Referenciák oldalon).

 
értőtanulás.hu