Mintaanyagok és letöltések

A tananyagszerkesztő nyílt változatának letöltése

A nyílt változat alkalmas szerkesztésre és tananyag bemutatóra. A feladatok megoldását viszont egyből mutatja, így feladatmegoldásra nem alkalmas (csak a regisztrált, megvásárolt változat).

A a szerkesztő regisztrált változatát a tanárok több gépen is használhatják, hogy feladatokat készítsenek az interaktív táblás gépre. Beleértve az otthoni gépeiket is!


Word-ben írt minta feladatsorok

Az alábbi linkekkel megtekinthető Word dokumentumok mintául szolgálnak interaktív feladatsorok készítéséhez. A tananyagszerkesztő letöltése és telepítése esetén megtalálhatók a megosztott dokumentumok mappában (Movelex minta néven).

Egyúttal komplett oktatóanyagok, tartalmazzák a feladatok írásánál betartandó formai szabályokat. A tananyagszerkesztőben interaktív feladatsorként működnek, az alábbi linkekkel a Word-ben írt szövegformát lehet megnézni.

az oktató mintafájl megtekintése

szómagyarázatok készítése és használata

számításos feladatok véletlenszerűen generált számokkalBemutató feladatsor egy díjmentes tanulói projekthez

Az alábbi bemutató anyag a "Mutasd meg, hol élsz!" díjmentes tanulói projekthez készült, amit a Magyar Pedagógiai Társasággal közösen indítottunk. (Ha erről szeretne többet megtudni, látogasson el a www.szokincshalo.hu oldalra!)

(A linkre kattintás után válassza a futtatást, vagy indítsa el a letöltött programot!)

A bemutató feladatsor Word-ben írt szövegének letöltése